Proposta cap de setmana al Negre

Trobada de socis i vetlladors aprofitant les recompenses del Verkami per a grups

Aprofitant que queden pocs dies per concloure la campanya de micromecenatge a Verkami del primer alberg d'El Camí dels Països Catalans, al Ripollès, hem proposat una trobada de cap de setmana per a socis i vetlladors per passar una estona distesa de bones converses, excursions per l'entorn al peu de la Serra Cavallera, i fer una mica de coneixença entre vetlladors de diferents trams i socis-padrins d'El Camí.
T'hi apuntes?

La trobada tirarà endavant si som com a mínim grups de 15 o 20 inscrits. Això ens permetria acollir-nos a la recompensa de 300 euros del Verkami, sortint a només 20 euros per cap, podent fer ús de la cuina comunitària per preparar el que cadascú porti, o bé encarregant a part els àpats desitjats als masovers de l'alberg.

La proposta de dates és el 9 i 10 de maig i/o el 23 i 24 de maig.
Aquí podeu veure una explicació bàsica del projecte i el mapa de com arribar al mas El Negre.

Si us hi apunteu, podeu escriure a elpas@elcami.org, amb la vostra procedència i la data escollida. Us hi podeu apuntar tant sols com acompanyats. A banda de passar un bon cap de setmana en un indret privilegiat, coneixereu de primera mà el projecte i passarem una bona estona entre vetlladors i socis-padrins.


----
Algunes qüestions pràctiques:

- Al mas s'hi arriba en cotxe per pista de terra. Per pujar-hi ja ens coordinarem amb els qui tingueu vehicles.
- Arribada el dissabte al matí, per marxar diumenge a la tarda (o quan cadascú vulgui). Opció d'ampliar des de divendres.
Només serà factible arribar o marxar en altres franges si es disposa de vehicle propi.
- No cal dur llençols
- En cas de demanar àpats, el preu estarà a l'entorn dels 10 o 12 euros (dinar i sopar) i 6 l'esmorzar (es confirmaran en obrir el centre).
- En cas de venir amb nens fins a 12 anys, a meitat de preu (10 €).
- En cas d'apuntar-vos-hi, no caldrà que aboneu els 20 euros fins que es confirmi un mínim d'inscrits. O sigui que si teniu clar que hi voleu pujar un dels dos caps de setmana, us hi podeu preinscriure tot seguit sense haver de fer cap més gestió d'entrada.
- En cas que s'omplin les places i hi hagi més inscrits, cercarem noves dates.