Programació de Caminades de Abril-Maig del Segura a l'Ebre

Caminades previstes per l'abril-maig del Segura a l'Ebre

Tram Vinalopó-Carxe

El diumenge 13 fem una bicicletada de Santa Pola al Pinet, per defini i goreferenciar l'itinerari.

Tram Costera-Ribera-Horta

8 d'abril- Caminada cultural i de reconeixement per la ciutat de València. A les 16:30 a les Torres de Quart. definirem i georeferenciarem  l'itinerati troncal i els possibles brancals.

10 de maig- caminada de senyalització per Castelló de la Ribera(Ribera Alta). A les 17:30 al poliesportiu de Castelló de la Ribera.

12 d'abril- bicicletada de la Ribera Baixa- farem una caminada de reconeixement i georeferenciació amb els vetlladors de Sueca, dels Marenys de Sant Llorenç al Palmar.

10 de maig- Del Palmar, creuarem l'albufera en barca i arribarem al port de Catarroja, i caminarem per Paiporta Picanya i Torrent.  Per les condicions d'aquesta caminada i per la cabuda del grup dintre de les barques cal inscriures abans.

Morvedre-Vall de Segó Plana

16 d'abril- caminada de senyalització pel terme de Betxí.

19 d'abril- caminada de senyalització pel casc urbà de Vila-real.

El Penyagolosa

 El disabte 3 de maig farem una caminada de senyalització a la part del parc del Penyagolosa, marcarem del Pla de la Creu a Sant Joan de Penyagolosa i arribarem a la font de l'Espino.

Tram Sénia Ebre

17de maig caminada de reconeixement i georeferenciació del Turmell a Xert. El Punt de trobada serà a les 7:30 davant de l'església de Xert.

El 24 de maig farem una caminada de reconeixement per Morella, un dinar de germaor, una  presentació d'el Camí i la presentació d'una exposició. Les activitats són organitzades conjuntament El PAS i la Nevera de Morella

Si voleu apuntar-vos a qualsevol de les caminades podeu contactar al telèfon 964250168 /647870222 o el correu rmarti@elcami.org

Us esperem!!