La primera edició del Fem Camí'18 s'ha endinsat al Penedès

Entitats i guies locals ens ha permès endinsar-nos i gaudir de la cultura, gastronomia i paisatges de l'Alt Penedès.

S'ha tractat d'un nou format d'endinsar-nos en el país amb El Camí i volem donar-vos les gràcies tant a tots els que hi heu participat com a les entitats, persones i ajuntaments col·laboradors que heu permès als participants gaudir i enriquir-se descobrint molts aspectes del Penedès i de la seva gent i cultura que tal vegada viatjant per compte propi són molt difícils de trobar.

Per part de l'equip del Pas-Amics d'El Camí ens ha resultat molt gratificant i ho valorem molt positivament. Ja estem pensant la propera convocatòria!

Hem d’agrair la col·laboració de :

Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, CIC Fassina, Parròquia Sant Sadurní d’Anoia i Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní, Diables Semrefum, Grup Excursionista del Centre Agrícola Sant Pau d’Ordal, Celler ecològic Albet i Noya, Mel Mallofré, Ajuntament d’Avinyonet, Celler Cooperatiu La Granada, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Institut d’Estudis Penedesencs, Xicots de Vilafranca, Correm per la Terra, Centre Excursionista del Penedès, Ajuntament de Subirats, Ajuntament de la Granada, Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, Vinseum, Plataforma per la Llengua, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i el patrocinis de Vilaweb i Viladrau.

Sense ells i sense vosaltres, aquest FemCamí18, no hagués estat possible.

Aquí teniu el programa i unes fotos, una petita mostra de la gran experiència del Penedès: https://photos.app.goo.gl/8xAu8LnwhSgqMpPQ7

Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració i fins el proper Fem Camí!