La Marxa Som, a la Convenció Constituent

L'hem presentada davant 250 persones i 80 entitats

La Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC), presentada el dissabte 5 de març al paranimf de la Facultat de Medicina del Clínic, és el marc deliberatiu ciutadà impulsat per www.reiniciacatalunya.cat i moltes altres organitzacions socials per definir les bases constituents del nou País. Els debats s’organitzaran en 14 grans àmbits sobre un mateix horitzó: com ha de ser la Catalunya del futur. Les propostes consensuades i sintetitzades es lliuraran al Parlament com a base per a la redacció d’una futura Constitució i per a futures lleis.

Lluís Planas, president del PAS: Amics d’El Camí, l’organització que coordina La Marxa Som, va explicar que es tracta d’un projecte transversal, “d’un instrument al servei del País per recollir els seus anhels”, va definir. En aquest sentit, va fer una crida a les persones i entitats presents per tal de construir plegats espais de reflexió envers el model democràtic ha de tenir el nou País. El principal objectiu de la Marxa és celebrar petites assemblees a les poblacions per debatre noves fórmules de democràcia participativa.

La Marxa Som recorrerà Catalunya i altres terres de parla catalana seguint l’itinerari del www.elcami.cat el juny i juliol d’aquest any en 4 columnes que confluiran a Montserrat el 31 de juliol. Està oberta a persones a títol individual, entitats, ajuntaments i establiments de tot tipus. Participa-hi!