La Marxa Som arriba al Parlament

Carme Forcadell es va comprometre amb la democràcia participativa

Cardedeu, 30 de Maig- Algunes desenes de representants territorials de La Marxa Som van ser ahir al Parlament de Catalunya per lliurar a la seva presidenta, Carme Forcadell, l’informe final de la Marxa, que recull les impressions de les 150 assemblees realitzades al llarg de les comarques del Principat.

A banda de citar entitats i municipis que s’hi van involucrar, es van fer arribar a la Presidenta Forcadell les diferents conclusions recollides a les quatre columnes així com les adhesions al Manifest. Així mateix, representants de lainiciativa Catalunya Democràcia Plena, hereva de La Marxa Som, van presentar-se com a garants de les peticions fetes amb La Marxa Som en l’etapa de construcció de la Nova República que sembla que ben aviat podria començar. En concret, Natxo Tarrés, Lluís Planas, Gemma Téllez i Laura Duran van fer arribar a la Presidenta el Manifest pel qual es demana que la nova Constitució es comprometi de manera clara amb altes quotes de participació ciutadana.

Aquesta mateixa setmana es farà arribar aquesta informació als diferents grups parlamentaris per tal de recollir per escrit el seu compromís amb la democràcia participativa de cara al nou procés constituent.

A l’espera de l’engegada de la Campanya Catalunya Democràcia Plena de recollida d’adhesions, us podeu adherir aquí al Manifest de La Marxa Som, en cas que encara no ho hagueu fet.