Missatge d'error

Del 9 al 12 d'octubre recorrerem l'espai d'interès natural de l'Alta Garrotxa

Etapes: 

9 d'octubre:

Castellfollit de la Roca - Montagut - Oix (19,7 km, 1000 m desnivell). De bon matí sortirem de Castellfollit, on visitarem el bonic nucli del poble construït amb material volcànic. Ens dirigirem a Montagut tot resseguint el riu Fluvià, punt en què observarem el límit d'una de les darreres colades de lava emeses durant el Quaternari. Farem una volta pel poble, a la falda de la muntanya del Cós, fita on pujarem i visitarem també la bonica Ermita amb el mateix nom. Des del Cós ens dirigirem als Vilars, camí d'Oix, on esperem visitar en banc de llavors del mas Trull i l'ermita de Sant Eudald, ambdòs llocs ben especials. D'aquest punt, farem via fins el poble d'Oix, on farem nit.

10 d'octubre:

Oix - Beget (13,3 km, 1000 m desnivell). De bon matí, sortirem d'Oix per anar a buscar la Vall d'Hortmoier. És una de les valls més espectualars del massís de l'Alta Garrotxa. Durant tot el recorregut podrem gaudir d'uns paisatges espectaculars, avui dia sobretot forestals, després del despoblament d'aquesta zona a partir de mitjans segle XX. El silenci del bosc ens acompanyarà tot fent via a Beget. En aquest bonic poble del cor de l'Alta Garrotxa farem nit.

 

11 d'octubre:

Beget - Camprodon (15,9 km, 1050 m desnivell).Aquest dia continuarem la ruta envoltats de
cims a banda i banda de la nostra vista. Sortirem de Beget per anar a Salarsa,
concretament a l'ermita de Sant Valentí. Podrem gaudir de les vistes de prats de pastura avui utilitzats pel bestiar de la vall. Continurem cap a l'Ermita de Santa Maria de Bolòs tot fent
camí enmig del bosc. Seguirem pujant fins arribar a la fita d'aquesta caminada, el coll
de la Creueta, a uns 1100 metres d'altitud, i per tant, amb unes bones vistes. Des d'aquí davallarem fins el poble de  Camprodon, on passarem l'última nit.

 

12 d'octubre:

Camprodon - Sant Pau de Segúries (8 km, 300 m desnivell). Aquesta darrera etapa tindrà
poc desnivell en anar de Camprodon (1050 m alt.) a Sant Pau de Segúries (850 m alt.). Al llarg del recorregut podrem observar des d'un antiga mina de carburo passant per uns antics fortins o búnquers fins a una antiga colònia tèxtil.

 

Pàgina general del tram: 
Data: 
Ds, 10/09/2010 a Dm, 10/12/2010
Taxonomy upgrade extras: 
Adreça i telèfon d'inscripció: 
rutesnordest@elcami.org 664 460 951
Fotografia: 
Grau de dificultat: 

Mig