Jornada de senyalització a Viladecavalls amb l'Escola Culutra Pràctica de Terrassa

Voluntaris de 4t d'ESO repassen les marques d'El Camí

AdjuntMida
Image icon img_20171107_112028.jpg142.04 KB

Aquest dimarts 7 de novembre un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Cultura Pràctica de Terrassa va repassar les marques d'El Camí del tram que tenen assignat com a vetlladors. Ens vam trobar poc després de les 10h del matí al camp de futbol de Can Tries (Viladecavalls) per començar la caminada de senyalització en direcció al nucli de Viladecavalls.

L'Escola ja fa uns anys que és vetlladora i col·labora amb el projecte d'El Camí. El passat octubre vam fer la xerrada teòrica amb els alumnes i aquest dimarts va ser el primer contacte amb la pràctica de la senyalització. Els queda pendent de cara al segon trimestre l'última caminada, que ja faran pel seu compte les dues classes de quart, per repassar les marques que van quedar pendents. Des de les aules, treballaran també la Camipèdia, afegint continguts sobre cultura popular, patrimoni o personatges il·lustres de Terrassa.

Vam gaudir d'una bonica jornada assolellada però freda! i en contacte amb la natura descobrint nous camins ben a prop de casa.

Si voleu que la vostra escola sigui vetlladora inofrmeu-vos-en aquí.