Ja et pots descarregar l'App d'El Camí

Hi trobaràs les traces GPS i informació de tots els trams d'El Camí.

Ja està disponible per Android (properament també per iPhone) la nova aplicació per a mòbils d'El Camí. Hi podeu cercar qualsevol dels trams d'El Camí arreu dels Països Catalans i també les rutes temàtiques per dificultat, durada, zona, etc.

L'app consta de geolocalitzador per anar seguint la ruta escollida. Cada tram o ruta té una fitxa tècnica descriptiva i la ruta sobre mapa, així com un enllaç a la Camipèdia per als municipis que tinguin entrades sobre temes locals.

Recordeu que, com a projecte col·laboratiu, podeu anar publicant qualsevol informació del municipi que vulgueu a la Camipèdia, des d'un resum dels llocs d'interès a festivitats, tradicions, festes, personatges, gastronomia, patrimoni, grups de música, entitats i associacions, iniciatives singulars, etc.

Els textos que hi publiqueu poden ser de creació pròpia o bé copiar-hi part del text d'altres fonts (webs municipals, Wikipèdia, etc.) amb l'enllaç al text sencer, sempre indicant-ne la font.

Recordeu que s'aconsella descarregar-vos l'app i el tram que vulgueu seguir prèviament en llocs de cobertura. Per caminar, un cop descarregat, podeu posar el mòbil en mode avió la major part del dia per estalviar bateria, ja que el geolocalitzador funciona per satèl·lit i no li cal cobertura mòbil.

Una eina més perquè gaudiu del Camí pel vostre compte i descobriu passa a  passa la bellesa i tresors de totes les comarques i illes del Països Catalans.

Més informació i codi QR per descàrrega directa de l'app.