Ja està disponible per Android (properament també per iPhone) la nova aplicació per a mòbils d'El Camí. Hi podeu cercar qualsevol dels trams d'El Camí arreu dels Països Catalans i també les rutes temàtiques per dificultat, durada, zona, etc.

L'app consta de geolocalitzador per anar seguint la ruta escollida. Cada tram o ruta té una fitxa tècnica descriptiva i la ruta sobre mapa, així com un enllaç a la Camipèdia per als municipis que tinguin entrades sobre temes locals.

Recordeu que, com a projecte col·laboratiu, podeu anar publicant qualsevol informació del municipi que vulgueu a la Camipèdia, des d'un resum dels llocs d'interès a festivitats, tradicions, festes, personatges, gastronomia, patrimoni, grups de música, entitats i associacions, iniciatives singulars, etc.

Els textos que hi publiqueu poden ser de creació pròpia o bé copiar-hi part del text d'altres fonts (webs municipals, Wikipèdia, etc.) amb l'enllaç al text sencer, sempre indicant-ne la font.

Recordeu que s'aconsella descarregar-vos l'app i el tram que vulgueu seguir prèviament en llocs de cobertura. Per caminar, un cop descarregat, podeu posar el mòbil en mode avió la major part del dia per estalviar bateria, ja que el geolocalitzador funciona per satèl·lit i no li cal cobertura mòbil.

Una eina més perquè gaudiu del Camí pel vostre compte i descobriu passa a  passa la bellesa i tresors de totes les comarques i illes del Països Catalans.

Més informació i codi QR per descàrrega directa de l'app.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.