Instituts, escoltes i esplais vetlladors d'El Camí

El Camí com a eina per a grups d’educació en el lleure i instituts: marcatge, recerca cultural,...

El Camí com a eina d'educació en valors per a grups d’educació en el lleure i centres educatius de secundària (12-16 anys)

Els grups d'educació en el lleure i instituts disposen amb El Camí d’un recurs ple de possibilitats per la descoberta de la natura i de la realitat social i cultural de l'entorn proper i de la resta dels pobles que El Camí uneix en tot el nostre àmbit lingüístic i cultural. També per colònies on treballar diferents aspectes, tant de natura i culturals, com d'introspecció i creixement personal.

 
Voleu ser vetlladors del vostre tram d'El Camí?

Si voleu participar en senyalitzar el vostre tram d'El Camí i vetllar l'estat dels senyals un cop l'any, apunteu-vos i us oferirem una jornada de formació amena i pràctica sobre les tècniques de senyalització a través d’una caminada a l’etapa del tram que vetlleu.

 
Participar en recollir continguts culturals i socials dels pobles: la Camipèdia

Una altra possibilitat que ofereix el Camí als joves és participar en recollir informació dels punts d’interès i crear continguts a la Camipèdia: patrimoni cultural, artístic i social, festes, tradicions, rondalles, llegendes, anècdotes, personatges il·lustres, etc.

(llegiu més: http://www.elcami.cat/camiescola-i-camijove)