Has començat El Camí? Llança-t'hi!

Alguns suggeriments, recursos i idees per fer El Camí.

T'has plantejat començar la meravellosa aventura de  fer El Camí?

Pots fer-lo per lliure i aprofitar els recursos que tenim de cada tram al web, fer El Camí apuntan-te a les caminades organitzades pel PAS o apuntar-te al grup de CAMInants.

El Camí pel teu compte

Si vols començar per lliure, amb la teua família o el teu grup d'amics, a la nostra web trobaràs el mapa principal amb els trams ja senyalitzats (roig i groc), els trams que es troben practicables amb gps i mapes (taronja) i els trams en procés (verd), dels quals també trobaràs molts mapes i traces de gps penjades.

Si cliques a l'enllaç del mapa entraràs a la pàgina de tram on hi ha tota la informació de la situació del tram. Estat de la senyalització, dificultat, mapes i traces, avisos, si és apte per a bicicleta etc...

A la camipèdia trobaràs la informació cultural dels pobles del tram i a Establiments trobaràs aquells que formen part de la xarxa d'establiments d'El Camí. Si hi ha pobles que no trobes allotjaments pots visitar la pàgina web de l'ajuntament o perguntar-nos a nosaltres. També trobaràs els punts d'informació d'El Camí a cada poble, els podràs veure a la pàgina de tram o al fulletó de tram i guia.

Si vols fer un tram en concret, fixa't si hi ha la guia editada i el fulletó de tram, perquè pot ser una bona ajuda per entendre més la comarca que estàs visitant.

En acabar, quan hagis fet l'etapa o el tram, pots compartir amb nosaltres la vivència i enviar-nos o penjar a la pàgina web les fotos o un resum de la teua vivència. Així estimularem que altres persones es llancen a fer el Camí.

El Camí amb nosaltres

Per altra banda si prefereixes anar fent les etapes i els trams amb caminades organitzades  pots apuntar-te a les que anem organitzant el PAS o bé apuntar-te al grup de caminants. Aquest grup de camiants el que vol és juntar a persones amb ganes de fer El Camí per tal que es puguin autoorganitzar i començar a caminar.

Començar, començant

Siga d'una manera o d'una altra és molt simbòlic el primer poble, la primera passa, la primera etapa, l'inici del llarg viatge, després tot és qüestió d'anar acumulant etapes i trams al llarg de la vida.

 

 Per qualsevol dubte o proposta pots trobar-nos al telèfon 9338444553, o al correu electrònic elpas@elcami.org