Grup de CAMÍnants: Caminem de Castelló de la Plana a Borriol al tram Penyagolosa

L'11 de maig vine a caminar amb el grup de CAMInants de Castelló de la Plana a Borriol.

L'11 de maig el Grup de CAMInants fem una trobada a Castelló de la Plana per iniciar El Camí del tram Penyagolosa. A poc a poc amb l'objectiu d'anar coneixent la nostra terra, els  Països Catalans. Apunta-t'hi!!

 El punt de trobada serà a les 9h del matí a la Plaça de les Aules de la ciutat de Castelló de la Plana(Plana Alta), iniciarem el recorregut urbà, passarem peL museu i Casa de les Normes de Castelló, (lloc emblemàtic per a la llengua catalana on  el 1932 és signen les normes d'escriptura  que integrarien el País Valencià a la resta de territoris de llengua catalana).

Passarem per la Plaça Major i  pels edificis més emblemàtics de la ciutat, i així com  del modernisme a Castelló. Eixirem de la població i passarem pel costat de la Penyeta Roja i Tossal Gros, paratge emblemàtic per la mitologia de Castelló, amb el naixement de Tombatossals.

 Passarem al terme de Borriol, pel costat de  la muntanyeta de les Forques, important per les troballes iberes, per les restes del molí medieval i el riu Borriol, finalment entrarem a Borriol pel pont Romà de Cominells, i la via Augusta.

 Esmorzarem i després pujarem a la Moreria i el Castell de Borriol.

 En baixar del Castell  dinarem i  per la vesprada visitarem les pintures rupestres de l'Albaroc.

Per apuntar-vos a la caminada podeu confirmar la vostra assistència al correu rmarti@elcamí.org o telefonar al 647870222 /964250168  Ramon Martí.


Si veniu de lluny podeu vindre tot el cap de setmana,  podeu vindre a la caminada del dissabte 10  de maig  per l'Albufera i després fer nit a Castelló de la Plana i el diumenge caminar fins a Borriol.

apunta-t'hi!!

Data activitat: 
Diumenge, 11 maig, 2014