FES-TE SOCI-PADRÍ D'EL CAMÍ: ara per molt poc!

Rebràs una estada gratuïta a l'alberg rural El Negre i te'n podràs desgravar la major part.

Si comparteixes i vols ajudar a promoure els valors de coneixement i unió del país sencer, de coneixença i estima de la natura i de la cultura a través d'El Camí, si ja hi col·labores d'alguna manera o hi voldries col·laborar però no tens temps:

ARA pots ajudar-nos a culminar El Camí per ben poc, perquè gràcies a la nova Llei 27/2014 te'n podràs desgravar la major part, i a més rebràs una estada gratuïta a l'alberg rural El Negre cada any, recuperant així pràcticament tot el que hauràs aportat.

El Pas-Amics del Camí necessita el teu ajut per poder continuar amb la seva tasca.

 

Què rebràs si et fas soci-padrí d'El Camí?

Fer-te soci-padrí és donar una miqueta de la teva energia per ajudar a mantenir viu El Camí i tots els valors que encarna.
Te'n podràs desgravar un 50% el 2015 i un 75% a partir de 2016. A més, rebràs:

1.- Un regal cada any:  una nit a l'alberg rural al mas El Negre (Ripollès) o un producte de la botiga del Camí.

2.- Gaudir d'un 15% de descompte en les activitats i productes d'El Camí.

3.- Rebre les novetats i activitats del Camí.

4.- Participar en l'assemblea anual de socis-padrins pels volts de Nadal.

5.- La satisfacció de ser sustentador d'un projecte que difon els valors de conèixer i estimar la nostra terra a joves, grans i nouvinguts, l'hospitalitat, la creació de vincles i coneixences entre les terres de parla catalana, la salut, la coneixença d'experiències d'innovació social, la promoció d'una economia respectuosa, sostenible i repartida als pobles, el foment de productes de proximitat, disposar d'una eina per a marxes socials i nacionals i d'un instrument iniciàtic de creixement i superació individual i col·lectiu,...Pots ajudar al Camí fent-te'n soci-padrí amb una reduïda aportació econòmica.
COM DE REDUÏDA?


Des d'enguany, segons la nova legislació, l'aportació que facis et desgravarà un 50% l'any 2015, i un 75% a partir del 2016 (fins a 150 € anuals donats a entitats declarades d'interès social o fundacions).

D'aquesta manera, bona part del que aportis se't retornarà a la declaració de la renda, per exemple aportant:

     1 € a la setmana, enguany et suposarà només 50 cèntims a la setmana, i a partir de 2016 només 25 cèntims setmanals!
    10 € al mes, enguany et suposarà només 5 € al mes (1,16 € a la setmana), i a partir de 2016, només 2,5 € al mes (0,62 € setmanals)!
    20 € al mes, enguany et suposarà només 11,7 € al mes (2,7 € setmanals), i a partir del 2016 només 8,3 € al mes (1,9 € setmanals)!

Si pots aportar aquests cèntims setmanals, truca'ns al 93 844 4553 i si tens algun dubte i t'ho aclarirem, escriu-nos a pas@elcami.org o OMPLE AQUEST FORMULARI.

MILERS DE GRÀCIES!

L'equip del Pas-Amics del Camí