Fem Camí 18: una experiència senderista, gastronòmica i cultural.

La primera edició serà del 12 al 14 d'octubre al Penedès.

Els propers 12, 13 i 14 d'octubre comença la primera edició de l'esdeveniment senderista cultural FEM CAMÍ!
Es tracta d'una experiència singular: la descoberta cada any d'una comarca o illa dels Països Catalans al llarg d'un cap de setmana o d'un pont farcit d'activitats.

Aquest ha estat el nom de l'esdeveniment guanyador de la consulta feta als amics d'El Camí. En segon lloc i a poca distància ha quedat el nom "Fent Camí", i en tercer lloc "TastaCamí".

Per aquest 2018 hem triat tastar el paisatge, la gastronomia i la cultura de l'Alt Penedès. Esperem que gent d'arreu dels Països Catalans ens acompanyeu en aquesta descoberta d'una de les terres amb més encant del país: terra de vins, de cultura popular, de productors artesans,...

Múltiples entitats dels municipis de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Pau d'Ordal, La Granada i Vilafranca del Penedès col·laboren en l'esdeveniment, acompanyant i explicant la seva terra als participants.


 Incripcions:  Si us hi voleu inscriure per garantir plaça, podeu escriure'ns a elpas@elcami.org, indicant-nos si voleu dormir en espai municipal gratuït, o en l'alberg de Vilafranca, o en llars particulars (en cas d'oferir-se'n) o bé en establiments de la zona (s'ompliran les places per ordre d'inscripció).

L'aportació per participar-hi s'acabarà de concretar, essent orientativament de 65 euros per tots tres dies, incloent-hi: dues nits en espais municipals o llars particulars -per confirmar- (us donarem opcions també si preferiu reservar altres allotjaments per compte propi), sopar dissabte, esmorzar i pícnic de dissabte, esmorzar de diumenge, guiatge i visites culturals a monestir, productor de mel, celler de vi ecològic, centre d'interpretació del cava, monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs, Cooperativa vinícola de La Granada, Vinseum i Vilafranca.
El diumenge hi haurà taller de castells opcional amb els Castellers de Vilafranca (a taquilla inversa).
Consulteu opció d'apuntar-vos només part dels dies.
La caminada de Sant Sadurní a Vilafranca serà dissabte, d'uns 20 Km (amb opció de fer només els 5 Km finals).
Podeu consultar el programa (encara provisional) al dossier de més amunt.
Els detalls logístics es comunicaran més endavant als inscrits.

Si hi vols col·laborar com a voluntari (guiatge, informació i acomodació dels participants, servei d'àpats, etc.), escriu-nos a elpas@elcami.org.

Participa d'aquesta experiència única:)

.