Els quatre pilars d'el Camí

Fem pinya, fem Camí

Els quatre pilars d'el Camí.

 El Camí el bastim entre moltes persones i entitats però bàsicament són quatre pilars els que aguanten el Camí i el fan crèixer, vine a formar part de la pinya, en un o més dels pilars d'el Camí.

Els i les Caminants.

Fer el Camí fa del nostre projecte una realitat, per això és la base i el fruit de tot el treball, pots gaudir-lo sol , agafant el mòbil, les guies i  seguint les marques o bé participar-hi en les multiples caminades que organitzem des del Grup de Caminants amb l'objectiu de dinamitzar el Camí, segellant l'etapa al carnet del tram, i pots  dir amb satisfacció i orgull que estàs fent el Camí, explicant a tothom qui som i que fem.

 

Organitzadors de caminades.

 Dintre del Grup de Caminants les persones o entitats que feu propostes de caminades,  amb la vostra dedicació i treball faciliteu que moltes persones puguem anar fent etapes, i així  coneixem gent d'altres comarques i gaudim de nous paisatges explicats per la gent de la terra, endavant a les propostes de les caminades.

 Vetlladors i vetlladores  d'el Camí.

Vosaltres definiu els itineraris, marqueu els camins, netegeu les sendes, parleu amb els ajuntaments, organitzeu presentacions d'el Camí, el difoneu per les xarxes. Gràcies a vosaltres els i les caminants poden seguir les marques d'el Camí.

 Socis i socies, administracions i entitats patrocinadores.

Gràcies a vosaltres podem mantenir l'estructura del PAS i seguir treballant pel Camí, mantenir la web, seguir fent més trams brancals , i fer les tasques administratives, i fer crèixer el Camí , coordinar les caminades i augmentar la xarxa de punts de valor i de traces i moltes coses més. Ara feu més falta que mai.

Un agraïment a qui feu pinya  en algun dels quatre pilars perquè el Camí avance!