EL CAMÍ SEGUEIX CREIXENT . VALORACIÓ ANY 2020

Ha estat un any d'incertesa per molts i moltes de nosaltres. Aquest 2020 ens ha remogut a tots, i alhora ens ha convidat a generar confiança, serenor, un alt desenvolupament de les capacitats i sobretot, una mirada assertiva, creativa i adaptable als canvis. 

Acabem l'any amb un sentiment de valoració i satisfacció, doncs tot i les circumstàncies d'enguany El Camí ha seguit treballant i oferint el bo i millor a tots i totes vosaltres, estimats caminants de camins i de la vida mateixa.

Seguir desenvolupant aquest projecte generant un impacte positiu, una economia sostenible, així com el sostingut i creixent nombre de visites als diferents recursos que ofereix la ruta, ens confirma l'estima i voluntat del coneixement de la cultura i el territori de cada comarca, mitjançant la pràctica d’un senderisme cultural; saludable; donant a conèixer la bellesa dels paisatges i estimulant la unió i col·laboració de la gent que hi viu, aportant salut, consciència, arrelament i vincles entre persones i pobles d’arreu del territori.

Aquest any, aquest “camí de camins” ha comptat amb 18.477 amics d’El Camí de diferents comarques que reben periòdicament comunicacions a través de butlletins i xarxes socials, a més de vetlladors i col·laboradors voluntaris, i 1.450.688 promocions del perfil a l’aplicació Wikiloc.

El portal web elcami.cat, ha comptat enguany amb més de 90.000 pàgines visualitzades, corresponents a 36.000 usuaris i més de 44.000 visites, amb un increment en la durada per sessió.

A més a més, El Camí és present a les principals xarxes socials, i aquest any ha ampliat el seu número de seguidors: a Facebook (arribant als 3.500 “M’agrada”), a Twitter (més de 2000 seguidors), Instagram (més de 600 seguidors) i canal de Youtube.

Gràcies per formar part d'aquesta gran família.

Per fer camí junts. Conèixer aquesta terra per estimar-la.

Seguim!