El Camí rep el XVIII Premi Vicent Ventura

Es tracta d'un reconeixement que la Universitat de València concedeix a persones o col·lectius que s’han distingit per la seva trajectòria cívica i de compromís amb la cultura i la llengua catalanes al País Valencià. 

Ens fa molta il·lusió poder-vos explicar que el projecte El Camí ha estat reconegut aquest any amb el XVIII Premi Vicent Ventura, instaurat per la Universitat de València el 1998, per a honorar la memòria del periodista, polític i lluitador cívic mort en 1998. El premi, que consisteix en una escultura de Sebastià Miralles, es lliurarà el 25 d’abril, a les 19 hores, a l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau de la Universitat de València.

El jurat i organitzadors és format per la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, CCOO, STEPV, UGT, Unió de Llauradors i Ramaders i Unió de Periodistes Valencians.

Aquest premi és de tots i cadascun d'aquells i aquelles que en algun moment d'aquests més de deu anys de trajectòria han posat el seu granet de sorra perquè El Camí fos una realitat, i avui en dia s'hagi convertit en l'única ruta de senderisme cultural que uneix totes les terres de parla catalana sota una marca comuna, i com el nostre lema ens indica, ens permet conèixer la terra per estimar-la!

Aquí podeu llegir la notícia de la Universitat de València

Moltes gràcies a tots per haver-ho fet possible!