El Camí en imatges: l'exposició d'El Camí

El Camí al consultori mèdic de Vallibona (Els Ports)

El Camí en imatges és l'exposició fotogràfica del Camí, tot va començar a Benicarló, iniciada per l'Ateneu de Benicarló que van fer les primeres impressions, va estar durant un temps a Benicarló (Baix Maestrat) i va passar després a La Nevera de Morella (Els Ports), aixó si, ens va passar sense marcs.

Aquest agost passat va estar a Vistabella del Maestrat (Alt Maestrat) on hi havia l'antiga presó, cap a primers de setembre va passar a Vila-real (Plana Baixa), a la seu de l'associació Socarrats  que van pagar els marcs i van augmentar en cinc les fotografies de l'exposició, totes elles del Camí al seu pas per Vila-real. A partir del nou de desembre l'exposició està penjada a la sala d'espera del consultori mèdic de Vallibona (Els Ports).

 L'exposició consta de 18 fotogràfies de diversos punts del Camí, d'arreu dels Països Catalans, tant distants com el castell de Salses o el castell de Guardamar.

 L'objectiu és que l'exposició vaja mostrant el Camí i passant pels pobles, i vaja augmentant si les persones o associacions que la tenen o decideixen. Moltes gràcies a tots els que la feu possible.

 Per això si teniu un casal o un local de la vostra associació i us interessa tenir-la exposada sols us heu de posar-vos en contacte amb nosaltres. Ramon Martí rmarti@elcami.org 664295756 / 964250168