El Camí Capçaler: de Salses a Balaguer

Senyalització i Avisos
Observacions sobre la senyalització: 

Aquest Gran Itinerari es pot seguir a través de les traces GPS que trobareu si us descarregueu gratuïtament l'aplicació de Wikiloc, cercant "El Camí" dins del menú "Destinacions" que us apareix en entrar en l'aplicació.
Tres dels trams que l'integren estan senyalitzats amb la marca del Camí: Garrotxa-Ripollès, Capcir-Andorra-Alt Urgell i el Pallars Jussà-La Noguera.

Informació del Gran Itinerari
Descripció general del Gran Itinerari: 

Aquest Gran Itinerari us proposa resseguir la capçalera dels Països Catalans. Comença a Salses, la població de parla catalana de més al Nord, i va recorrent les comarques de la Catalunya Nord i dels voltants dels Pirineus. És un traçat de gran bellesa i el de major altitud de tot El Camí.
Els 7 grans itineraris d'El Camí enllecen diversos trams per aquells que cerqueu fer una ruta de 3 o 4 setmanes.

El Camí Capçaler enfila llocs emblemàtics com Salses, Prada de Conflent, El Canigó, Llívia, El Capcir i Andorra, fent cap als Pallars Sobirà i Jussà i fins la Franja de Ponent, per descendre fins la Noguera a través de l'espectacular Congost de Montrebei, a redòs del Montsec. El seu punt d'arribada és Balaguer, capital de la Noguera.

No us oblideu d'imprimir-vos els carnets d'El Camí dels diferents trams per recollir els segells de qualsevol establiment o punt d'informació de cada final d'etapa. Quan l'hagueu completat, envieu-lo al Pas per obtenir la reproducció del dibuix d'El Camí d'Antoni Tàpies que ho acredita.

Telèfons i enllaços d'interés: 

Consulteu les pàgines de cada tram que integra aquest Gran Itinerari i el de les respectives poblacions.

Participa

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.