DESCARREGA'T L'APP: Tot el Camí al teu mòbil

Totes les traces d'El Camí es poden trobar a l'apartat "Destinacions" de l'App mòbil de Wikiloc

L'App per a mòbils de Wikiloc, l'empresa catalana líder del seu sector, i que compta amb més d'un milió de descàrregues, compta ja entre les seves destinacions tots els trams d'El Camí, agrupats en una subaplicació pròpia. Accedir-hi és molt senzill, només cal descarregar-se gratuïtament l'aplicació per a mòbils de Wikiloc, registrar-se com a usuari i a l'inici clicar "Rutes promocionades". Allà apareix l'opció El Camí, on es poden veure tots els trams. Només cal escollir-ne un per començar a caminar seguint la traça indicada. També pots accedir als trams des d'un mapa.

La teva posició geolocalitzada t'anirà indicant en tot moment en quin punt et trobes, i veuràs si estàs sobre la línia del traçat del Camí o bé si te n'estàs allunyant.

La fitxa del tram ens indica també el perfil del traçat, així com el desnivell acumulat i l'opció -molt aconsellable- de descarregar al telèfon tant la ruta com els mapes, per si en algun moment del recorregut no es gaudeix de connexió a Internet de bona qualitat. Dins la traça hi podem trobar destacats alguns punts d'interès o serveis que trobarem al llarg del recorregut.

L'aplicació resulta necessària si voleu caminar per qualsevol dels trams encara no senyalitzats. Fins i tot ens els trams d'El Camí que ja estan senyalitzats, us recomanem que, si disposeu de telèfon mòbil intel·ligent, us descarregueu aquesta aplicació per més seguretat, per si trobeu algun punt perdedor o per si alguna marca hagués desaparegut.

A més de trobar les traces a l'app de Wikiloc, trobareu totes les traces descarregables en diferents formats a l'apartat de traces del web elcami.cat i les podreu obrir amb diferents aplicacions especialitzades de GPS.

Properament, El Camí disposarà a més a més d'una aplicació pròpia en la que actualment estem treballant.

Wikiloc. Versió 1.0.5
Per Android i Iphone