DESCARREGA'T L'APP: Tot el Camí al teu mòbil

Totes les traces d'El Camí les pots tenir al mòbil amb la nova App d'El Camí i també a l'App de Wikiloc, al banner "rutes promocionades".

Ja està disponible per Android (al setembre també per iPhone) la nova aplicació per a mòbils d'El Camí. Hi podeu cercar qualsevol dels trams de tots els Països Catalans i també les rutes temàtiques per dificultat, durada, zona, etc.

L'app consta de geolocalitzador per anar seguint la ruta escollida. Cada tram o ruta té una fitxa tècnica descriptiva i la ruta sobre mapa, així com un enllaç a la Camipèdia per als municipis que tinguin entrades sobre temes locals.

Igualment, l'App per a mòbils de Wikiloc, l'empresa catalana líder del seu sector, i que compta amb més d'un milió de descàrregues, compta entre les seves destinacions tots els trams d'El Camí, agrupats en una subaplicació pròpia. Accedir-hi és molt senzill, només cal descarregar-se gratuïtament l'aplicació per a mòbils de Wikiloc, registrar-se com a usuari i a l'inici clicar "Rutes promocionades". Allà apareix l'opció El Camí, on es poden veure tots els trams. Només cal escollir-ne un per començar a caminar seguint la traça indicada. També pots accedir als trams des d'un mapa.

La teva posició geolocalitzada t'anirà indicant en tot moment en quin punt et trobes, i veuràs si estàs sobre la línia del traçat del Camí o bé si te n'estàs allunyant.

La fitxa del tram ens indica també el perfil del traçat, així com el desnivell acumulat i l'opció -molt aconsellable- de descarregar al telèfon tant la ruta com els mapes, per si en algun moment del recorregut no es gaudeix de connexió a Internet de bona qualitat. Dins la traça hi podem trobar destacats alguns punts d'interès o serveis que trobarem al llarg del recorregut.

L'aplicació per a mòbil resulta necessària si voleu caminar per qualsevol dels trams encara no senyalitzats. Fins i tot ens els trams d'El Camí que ja estan senyalitzats, us recomanem que, si disposeu de telèfon mòbil intel·ligent, us descarregueu aquestes aplicacions per més seguretat, per si trobeu algun punt perdedor o per si alguna marca hagués desaparegut.

A més de trobar les traces a l'app d'El Camí i a la de Wikiloc, trobareu totes les traces descarregables en diferents formats a l'apartat de traces del web elcami.cat i les podreu obrir amb les múltiples aplicacions de GPS gratuïtes que trobareu a l'store.

App El Camí (codi QR de l'app a Google Play):

Wikiloc. Per Android i Iphone: