Caminada per l'Alt Maestrat i els Ports

 Descobrim els paisatges i el patrimoni de l'Alt Maestrat i els Ports

 Els propers dies  21 i 22 de maig farem una caminada de dos dies per recórrer part de les comarques de l'Alt Maestrat i els Ports.

Per vindre cal omplir aquest full d'inscrits

  Dissabte 21 de maig. Catí - Ares de Maestrat

 Iniciem la caminada al poble de Catí, el punt de trobada serà a les 8:00 hores davant de l'ajuntament de Catí, primer portarem cotxes a Ares, durant la caminada   recorrerem part del camí que fan els  pelegrins de Catí  en la seua baixada de  l'ermita de Sant Pere de Castellfort a Catí.

 El primer dia la previsió és dinar de pa i porta al roure de les Berrugues,  per la vesprada fer la visita de la nevera d'Ares i la visita al museu de la Cova. Les visites d'Ares tenen un cost total de 5 €

 Per la nit ens podem allotjar a l'hotel d'Ares o al refugi d'Ares.  Podeu fer les reserves de l'allotjament al següent telèfon de l'hotel d'Ares.964443007.

 Si us interessa el refugi podeu preguntar-nos a nosaltres. Ramon Martí rmarti@elcami.org 647870222

Diumenge 22 de maig. Ares Vilafranca

 Pel que fa a la caminada del diumenge  el punt de trobada serà a les 8:00 a la plaça  d'Ares, davant de l'hotel,  per portar cotxes a Vilafranca . Tenim previst dinar a Vilafranca i per la vesprada fer una visita guiada pel poble  i  també visitar el museu de la pedra en sec. El preu de la visita té un cost de 3 €.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres als següents telèfons.

Ramon Martí rmarti@elcami.org 647870222 /964250168

 Us hi esperem

 

Data activitat: 
Dissabte, 21 maig, 2016 a Diumenge, 22 maig, 2016