Caminada La Garriga-Cardedeu

De La Garriga a Cardedeu sota la calor i amb cervesa refrescant

Dissabte 12 de juny vam portar a terme la caminada de 15 quilòmetres entre La Garriga i Cardedeu. Sabíem que seria un dia molt calorós, així que tan bon punt vam tenir el grup al punt d’inici, vam posar-nos en marxa. Érem 15 persones de diferents procedències, i això va donar un caire colorit a la caminada.

Sortir del Passeig de la Garriga vol dir fer-ho a l’ombra de plataners  i torres modernistes. El camí s’enfila de seguida entre camps de conreu, masies i granges, perfilant un paisatge agrícola prou interessant; aquí una plantació d’oliveres, allà un daurat camp de blat. Més enllà acompanya la silueta del massís del Montseny retallat al cel blau d’estiu.

Vam agafar un ritme lleuger, cercant els espais d’ombra, per arribar en una horeta al Corró d’Amunt, on vam fer una pausa necessària al bar del poliesportiu. Moment perfecte per esmorzar i per agafar forces fins a la següent parada, en aquest cas a l’ermita de Sant Hilari, ja al terme de Cardedeu. Temps per descansar, fotografies i tornar a la marxa en uns darrers quilòmetres esforçats fins al centre de Cardedeu.

Un cop allà ens esperava, com la pastanaga davant del conill, un tast de cerveses artesanes a la fàbrica Sant Jordi, acompanyada d’una petita explicació guiada a les seves instal·lacions. Vam tastar tres cerveses refrescants que van posar el colofó a la sortida entre aquestes viles vallesanes.

Fins la propera caminada, ja passat l’estiu!

Accedeix a l'àlbum de fotos de la Caminada.