Animeu-vos a participar a la propera  caminada gastrocultural  organitzada per l'Associació PAS: Amics del Camí, que tindrà lloc el diumenge 16 de maig entre Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès. Una oportunitat per apropar-nos a aquestes viles vallesanes a través dels boscos de Collserola i en plena primavera. Aprofitarem la caminada per conèixer també alguns projectes de caire local i sostenible com ara el Centre d’Educació Ambiental Can Coll, al Parc de Collserola o l’associació de producció agroecològica La Rural. Aquests ens conviden, a més, a un tast de productes artesanals de producció pròpia com ara la mel o les herbes aromàtiques. Descobrirem aquests i altres tresors amagats a les faldes de la muntanya de Collserola.

La caminada uneix dues poblacions del Vallès Occidental en un itinerari ple d’encant patrimonial i natural, especialment els mesos de primavera.

Distància : 12km - Dificultat: Baixa (apte per famílies amb nens)

Horari aproximat: 9:00 – 14h

Dinar: Porteu pícnic

Inscripció: 15€ / Socis: 12€ / Menors d'edat: 5€ / Menors de 10 anys: gratuït 

Inclou organització, guiatge, visites, tasts i assegurança

Els detalls logístics s'enviaran als inscrits. 

Inscripcions obertes

Podeu consultar el tram de la ruta tot clicant el mapa

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.