Caminada de Catí a Ares amb el grup de Caminants

Caminem de Catí a Ares, una etapa més feta d'El Camí.

El diumenge 16 de novembre vàrem fer una etapa més d'El Camí, amb el grup de CAMInants. Un trosset més de la nostra terra que ens ha enamorat. Era una etapa amb una certa complicació, pel seu desnivell i la seua duració.  Però tot i això, va eixir prou  bé. Ens va acompanyar la riquesa natural i patrimonial del Maestrat, i tant pel que fa al recorregut amb un ventall inmens de construcions de pedra en sec(assagadors, cabanes de pedra en sec, camins empedrats,masos) i per la seua  flora i fauna va ser molt interessant Així com les visites guiades a Ares,  per Isabel que ens va mostrar la nevera(museu del gel) amb el treball de la neu i el museu de la cova amb la història d'Ares. I per suposat la grata companyia de la gent que vareu vindre

 Per altra banda les tonalitats que ens mostrava la tardor amb els roures i aurons ens donava un paisatge amb un ventall de colors impressionant. Per altra banda la parada al majestuós roure de les Berrugues, de 700 anys de vida i els cant valencià de Pep Martí , ens va fer gaudir.

Aquesta és la quarta caminada del Grup de Caminants, esperem noves propostes i descobrir nous racons encantadors  que ens ajuden a conèixer a poc a poc la nostra terra.

Data activitat: 
Diumenge, 16 novembre, 2014