Caminada cultural a Cardedeu (28 de març)

Activem el Grup de Caminants al Vallès Oriental

AdjuntMida
Image icon sant_corneli_cardedeu.jpg189.96 KB

Des de l'Associació PAS - Amics d'El Camí estem en procés d'activar el Grup de Caminants a diferents comarques del Principat, per a totes aquelles persones que vulguin participar en la organització i dinamització de caminades arreu del país amb el nostre suport.

Encetem aquesta nova etapa a la comarca del Vallès Oriental impulsant una caminada cultural i col·laborativa a Cardedeu, seu de l'entitat, perquè tohom que ho vulgui hi pugui participar aportant el seu granet de sorra: explicant un lloc d'interès, presentant una iniciativa o projecte del poble, o simplement difonent. 

Proposem recórrer una etapa d'El Camí, la ruta de senderisme cultural feta col·laborativament que uneix els països catalans, Corró d'Amunt - Cardedeu, del tram al Vallès Oriental i Maresme, adaptant el seu itinerari a la naturalesa experiencial de la caminada, de manera que qualsevol persona o entitat arrelada al territori pugui promoure la seva activitat cultural, social o comercial, tot incentivant un model de turisme descentralitzat, vivencial i sostenible.

La data prevista per fer la caminada és el 28 de març. Si estàs interessat en participar-hi pots contactar amb nosaltres a elpas@elcami.org o trucar-nos al 93 844 45 53. No et perdis aquesta bonica oportunitat de mostrar tot el que tenim!

 

Oriol Campà  

PAS - Amics del Camí