Camí Jove

Marcatge d'El Camí i colònies al Ripollès per instituts, escoltes i esplais.

AdjuntMida
PDF icon dossier_instituts.pdf2.17 MB

El Camí com a eina d'educació en valors per a grups d’educació en el lleure i centres educatius de secundària (12-16 anys)

Els grups d'educació en el lleure i instituts disposen amb El Camí d’un recurs ple de possibilitats per la descoberta de la natura i de la realitat social i cultural de l'entorn proper i de la resta dels pobles que El Camí uneix en tot el nostre àmbit lingüístic i cultural. També per colònies on treballar diferents aspectes, tant de natura i culturals, com d'introspecció i creixement personal.

Voleu ser vetlladors del vostre tram d'El Camí?

Si voleu participar en senyalitzar el vostre tram d'El Camí i vetllar l'estat dels senyals un cop l'any, apunteu-vos i us oferirem una jornada de formació amena i pràctica sobre les tècniques de senyalització a través d’una caminada a l’etapa del tram que vetlleu.

Participar en recollir continguts culturals i socials dels pobles: la Camipèdia

Una altra possibilitat que ofereix el Camí als joves és participar en recollir informació dels punts d’interès i crear continguts a la Camipèdia: patrimoni cultural, artístic i social, festes, tradicions, rondalles, llegendes, anècdotes, personatges il·lustres, etc.

Colònies a l'alberg d'El Camí al mas El Negre, en una vall del Prepirineu al Ripollès (Ogassa)

Estades de 2, 3 i més dies a l'alberg de muntanya El Negre (www.elnegre.cat) amb diverses opcions

Tota la informació la trobareu fent clic aquí.