Amigues i amics d'El Camí a les Illes!

Com podeu anar veient al web elcami.cat i a les xarxes socials, El Camí va avançant...

... sobretot als trams del Principat i del País Valencià. A les Illes fa temps que l'activitat està aturada, principalment degut als atacs polítics i judicials que des de fa prop de cinc anys El Camí rep a Mallorca arran d'una denúncia demostradament falsa d'un ex-càrrec del Partit Popular, però que va ser acceptada per la fiscalia. Tot i haver-se tancat la instrucció ja fa prop de dos anys, incomprensiblement encara no hi ha data de judici, cosa que diu molt poc a favor d'aquest sistema judicial.

Aquests atacs de caire clarament ideològic han paralitzat El Camí a les Illes, i les institucions que s'havien implicat en el projecte no han fet cap pas per continuar apostant per una ruta que compta amb el suport del Parlament Balear i que enforteix els vincles senderistes, culturals i turístics entre les terres de parla catalana. D'aquesta manera, es permet que una denúncia infundada aturi i amenaci tot un projecte creat col·laborativament per centenars de persones, entitats i ajuntaments de les Illes.

És doncs només a les mans dels amics i amigues d'El Camí col·laborar, gaudir i donar vida al Camí, organitzant caminades tot activant el Grup de Caminants a les vostres respectives illes o marcant els vostres trams, que ja es troben definits i georeferenciats.
Si hi esteu interessats, només cal que us poseu en contacte amb l'associació Pas i us donarem tot el suport que necessiteu: elpas@elcami.org.

Endavant i que els mals vents no aturin El Camí!

Associació Pas-Amics d'El Camí