Ens vam trobar a la plaça de Joan Amat a Cardedeu per iniciar la jornada. En grup, tot l'alumnat va fer les primeres pràctiques de com pintar la marca d'El Camí.

 A la primera cruïlla de camins van poder escoltar i recollir els principis d'on cal marcar, aspectes a tenir en compte abans de fer la marca i on podem fer-la. 
Sortir a caminar i marcar, i a més fer-ho amb bon sol, va ser un goig pels alumnes i acompanyants. 

Una agradable i entretinguda jornada mentre els participants anaven desenvolupant l'atenció, la comprensió davant els dubtes i una bona precisió en la pràctica.

Contents per l'aprenentatge i per haver col·laborat a vetllar El Camí, ara els alumnes de Pla Marcell  ja estan preparats i amb ganes de sortir a marcar un altre tros d'El Camí pel seu compte. 

A les aules, treballaran també la Camipèdia, fent recerca de continguts i afegint-los a la web d'El Camí.


Si vols que la teva escola també sigui vetlladora infoma-te'n aquí.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.