Ajuda El Camí a continuar caminant.

Només entre tots i totes farem créixer el vincle entre les terres de parla catalana des del territori, la gent i la cultura.

A totes i tots els que us estimeu els Països Catalans, podeu ajudar a continuar enfortint-ne els vincles i el coneixement mutu a través del senderisme cultural que facilita El Camí. El vostre ajut permetrà a l'associació Pas continuar la seva tasca de senyalització de trams amb vetlladors, instituts, escoltes i esplais; creació de rutes temàtiques, coordinació dels Grups de Caminants, les guies culturals, etc,,  així com amb les actuacions de foment de la democràcia participativa com a continuació d'iniciatives com La Marxa Som i l'objectiu Catalunya Democràcia Plena.

Si comparteixes aquests valors i hi vols destinar una petita contritució t'oferim tres possibilitats:


A) ADQUIRINT LA COL·LECCIÓ DE LES 6 GUIES EDITADES D'EL CAMÍ. OPORTUNITAT!!! 6X1

Oferta pels amics d'El Camí de 6 guies al preu d'una per final d'estocs: 15 euros.
Unes guies dels pobles úniques, fetes amb moltes aportacions de gent i entitats de cada municipi.

Envia'ns un correu a elpas@elcami.org

B) FENT-TE SOCI D'EL CAMÍ PER NOMÉS 1,25 € AL MES

Aportació de 5 o 10 euros mensuals, dels quals te'n podràs desgravar el 75%, suposant-te una vegada desgravat només 1,25€ o 2,5€ al mes.

T'emportaràs de regal la col·lecció de 6 guies d'El Camí o una nit a l'alberg rural El Negre* i tindràs coberta l'assegurança per a totes les caminades en què participis.
Fes-te soci aquí.


Moltes gràcies pel teu suport.