Acredita el teu establiment a la XEC

Disposaràs del distintiu i de pàgina web pròpia dins de www.elcami.cat.

La Xarxa d’Establiments d’El Camí està formada per allotjaments, restaurants, bars, comerços… que tenen sensibilitat pels productes de proximitat i pels plats i productes propis de la zona o del país.

Cada establiment disposarà d’espai web propi a www.elcami.cat (4.000 visites mensuals), al cercador, a l’app d’El Camí i disposarà d’un distintiu per a l’establiment. L’aportació de cada establiment és de només 80 € l’any, un cost inferior als serveis rebuts, que es pot amortitzar molt ràpidament i desgravable com a despesa.
A més, participaràs i col·laboraràs en un projecte que ja té 13 anys de vida i que vertebra totes les terres de parla catalana, amb un ressò creixent.

Si et fas soci d'El Camí, el teu establiment es podrà acreditar gratuïtament.

Al fulletó adjunt et detallem els avantatges, com ara accions de difusió del teu establiment en paper i digital o una estada gratuïta a l’alberg El Negre per a 2 persones.

APUNTA EL TEU ESTABLIMENT A LA XEC:

A través del següent enllaç pots tramitar la sol·licitud d’alta i si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 93 844 45 53 i a l’adreça pas@elcami.org.