Diumenge, 17 desembre, 2023

El proper diumenge 17 de desembre a les 16:30 ens trobarem a ca Bassot, Burjassot, l'Horta Nord, per gaudir de l'acte de cloenda del Camí 2023.

L'audiovisual

L'acte alberga algunes intencions que volem manifestar, la darrera caminada de l'any,  el repàs de les activitats portades a terme durant aquest 2023, tant les 28 organitzades directament pel Camí al País Valencià, com les activitats organitzades pels socis i sòcies de cada comarca, dels sopars a la fresca i les petjades de tardor; sopars, presentacions, passejades nocturnes, rutes literàries. Així  com les activitats organitzades per altres entitats en les quals ha participat la nostra associació, trobades per la llengua, manifestacions, aplecs. Un total de 46 activitats, un reportatge  organitzat de manera geogràfica, que comença a Xàbia a la Marina Alta passa per   Busot l'Alacantí i  després del Carxe s'enfila  fins a Prada de Conflent a la Catalunya Nord, repassant totes les comarques per on hem passat.

 Tot això ho veurem en un audiovisual que estrenarem el dia 17 de desembre, amb imatges que ens portaran records de les vivències viscudes durant aquest any 2023.

 

Entrega de diplomes per organització i participació

Després de veure el reportatge seguirem amb l'entrega de diplomes, que com l'any passat volem posar en valor dos dels puntals imprescindibles que mantenen viva  la nostra associació, les persones que participeu en les caminades, s'atorga el diploma a qui ha participat un mínim de 10 caminades a l'any, amb la figura de soci/sòcia activa.  En segon lloc les persones o grups comarcals que heu organitzat alguna caminada aquest any, essent el motor del Camí de la vostra comarca.

 

El guardó a una entitat

Enguany encetem aquest guardó, les entitats són el motor social del País Valencià, enguany hem iniciat moltes relacions amb entitats amigues en un acord d'ajuda mútua. Hem triat per guardonar el Diari la Veu del País Valencià, reconeixent el mèrit i el treball ben fet en el seu aniversari dels deu anys.  Pel seu  suport i la difusió que caminada a caminada ens van donant. Gràcies a la Veu hi ha més gent que ens va coneixent i participen en les nostres activitats. El nostre més sincer agraïment. La veu ens ajuda a conèixer molt millor el nostre País Valencià, us animem també perquè doneu suport a aquesta iniciativa i us agermaneu a la Veu. L'entrega del guardó es farà personalment al seu director Moissès Vizcaino Garrido al final de l'acte de cloenda.

Us esperem!El proper diumenge 17 de desembre a les 16:30 ens trobarem a ca Bassot, Burjassot, l'Horta Nord, per gaudir de l'acte de cloenda del Camí 2023.

 

Esteu aquí