La vivència de la meditació amb un pessic de ioga i els sabors, plaers i efectes dels aliments de l’hivern en el teu camí interior a la plenitud personal, col·lectiva i universal.
Horari:
10h – 13’30h: meditació i altres dinàmiques
Menú degustació d’hivern (amb experiència de tast amb ulls embenats):
Sopa de shiro miso (miso blanc): desintoxicant i alcalinizant
Amanida de carxofes: preparar el fetge per la primavera
Wok seità amb verdures: aport de la proteïna vegetal.
15h – 18h: meditació i altres dinàmiques
Lloc: El Racó de l’Anna, ctra. de Dosrius, 50 (Poble Sec). Cardedeu.
Inscripció: 48€ (tot inclòs). En cas d’assistir només mig dia: 38€, dinar inclòs.
Reserva plaça a [email protected]
Facilitador: Lluís Planas, cardedeuenc, promotor de processos i tallers de democràcia participativa, de diàleg i consens per adults i infants, de pensament global i de noviolència. Facilitador de caminades i retirs d’interioritat enfocada a la plenitud individual i col·lectiva. Ha impulsat iniciatives com el Camí (www.elcami.cat), la Fundació Vidabona-mas El Negre, el Camí de Vidabona, Núria i Montgrony, la Marxa Som o Som Poble i Decidim (www.sompobleidecidim.cat).
https://lluisplanash.blogspot.com/
@LluisPlanasH
[email protected]