Documental "Una llengua que camina" divendres 9 de març a les 20h, a l'Espai País Valencià

Ubicació: 
Barcelona-Gràcia
Data de l'activitat: 
09/03/2012
Organitza: 
Espai País ValenciàC/ Pere Serafí, 7 baixos Vila de Gràcia (Barcelona) Fontana (L3), Diagonal (L3 i L5) i FGC Gràcia. info@espaipaisvalencia.org

Després de més de 25 anys, les primeres generacions de valencians que han estudiat en la nostra llengua són persones adultes que fan tots els possibles per viure en valencià a casa, al carrer i al treball. Aquesta idea és la que ha donat nom al documental. El film retrata la vida diària de cinc persones que viuen a distints punts del territori valencià i que ens permeten fer una radiografia de la llengua de nord a sud, de les ciutats i dels pobles.

Una professora de periodisme de la Universitat d'Alacant, Mar Iglesias; el cantant i lletrista d'Obrint Pas, Xavi Sarrià; un dermatòleg de l'Hospital General de Castelló, Gerard Pitarch; una romanesa valencianoparlant, Dariana Groza, i el mestre d'infantil i expresident d'Escola Valenciana Diego Gómez posen rostre a l'estat de salut del valencià.

El film és una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport de d'Escola Valenciana, Edicions Bromera, Edicions 96 i l'Institut Català de les Indústries Culturals.

Aquest vincle no va enlloc