Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Monogràfics, caps de setmana de formació vivencial a la natura

Organitza: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG)
AdjuntMida
Image icon monografic-petit.png79.24 KB
Descripcio/Observacions: 

El 30 d'octubre comencen les inscripcions als monogràfics de l'Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). Són formacions intensives de cap de setmana sobre temes concrets que es fan en contacte amb la natura, utilitzant metodologies vivencials, significatives i globalitzadores i amb l’ajut de projectes de grup.

Aquest curs 2015-2016 s'organitzen 10 monogràfics: Perspectiva de gènere als agrupaments, Taller de lideratge i coherència interna, Pionerisme, Orientació i astronomia, ReNaturem, Aprenem fent servei, Escoltisme sobre rodes, Educació emocional, FORTRUC i FORCASTORS.

Les persones no afiliades a MEG poden inscriure's als monogràfics a partir del 30 d'octubre enviant un correu a escolaformacio@escoltesiguies.cat. Trobareu tota la informació a www.escoltesiguies.cat/escola-de-formacio/monografics.