Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Descobrim Estellés i els encants del Túria

De Burjassot a Riba-roja de Túria, un camí de versos, patrimoni i natura
Alguns versos del poema Assumiràs  de Vicent Andrés Estellés.
Durada: 
Ruta de 2 dies
Dificultat global: 
Baixa
Distància: 
18.50km
Punts d'Interés: 

  A Burjassot:   Panells ceràmics amb els poemes de Vicent Andrés Estellés,El Castell, l'església, els pouets, els murals de Guillem Agulló, Parc de l'Eixereta, les alqueries urbanes i les cases on va viure Vicent Andrés Estellés, el mercat i Ca Bassot

A Benimamet: Església, l'alqueria del jardí de Pananch, el casc antic, la casa de l'arquitecte Cortina.

A Paterna: Cases cova i la Torre de Paterna, l'ajuntament i el gran teatre, els molins, i l'horta de Paterna, els assuts.

 A Riba-roja de Túria: El riu Túria, el plàtan monumental,els pous,València la Vella, la Cova de Daniel, les trinxeres, les restes de l'aqüeducte romà i els masos del Racó, dintre de la població hi ha el castell de Riba-roja.

Descripció del grau de dificultat segons el desnivell i la distància: 
L'itinerari és curt i totalment pla, de dificultat molt baixa, però s'allarga per la densitat de patrimoni que hi trobem a la ruta.