Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Colònies per a instituts i grups de lleure al Ripollès

Estades de 2, 3 i més dies a l'alberg de muntanya El Negre amb diverses opcions...

L'alberg El Negre (www.elnegre.cat), al bell mig de la vall prepirinenca de la Riera d'Ogassa, us ofereix diverses opcions per a estades de colònies de dos, tres o més dies:

A- Descoberta de la natura prepirinenca amb caminades interpretant la fauna i flora.
Caminada remuntant la Riera d'Ogassa i descoberta d'aquest fascinant hàbitat i dels gorgs i congosts que amaga.
Visita al romànic proper dels segles XI i XII: església de Sant Martí d'Ogassa, St. Martí de Surroca, restes del santuari de Santa Maria de Vidabona.
Coneixerem també mites ancestrals que ressonen per aquestes terres: El Comte Arnau, Guifré el Pelós, els mites de les Mares de Déu de Núria (fertilitat) i Montgrony (alletament), Lluís Maria Xirinacs i Ramon Llull,...

B- Activitats d'introspecció enfocades als aspectes que simbolitza el Camí de Vidabona: l'alliberament de les pròpies dependències, la consiciència plena i la descoberta de la vocació com a via per la realització i plenitud personal. Tot això, intercalant moments de lleure amb introduccions d'aquests temes, la coneixença i reinterpretació dels nostres mites ancestrals i de nova creació (com els abans esmentats), jocs d'alliberament personal i de renovació, breus caminades en silenci, bany a la riera, compartir en grups,...

Per més informació sobre poseu-vos en contacte amb el Pas: elpas@elcami.org.