Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Casa de Colònies El Xalió

Telèfon: 
938 468 101
Correu electrònic: 
Descompte o obsequi amb el carnet: 
Adreça: 
Comarca: 
Pla de l'Estany
Tipus establiment: 
Allotjament
Categoria establiment: 
Nivell de preu: 
Assequible

Casa de colònies ubicada entre el Pla de L'Estany i la Garrotxa. Just a l'entrada del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

El Xalió disposa de diferents espais i tots ells son peculiars i diferents i s’adapten a les diferents necessitats dels grups que hi podem acollir.

Diferents habitacions amb capacitats diverses de 4 fins a 14 places. Amb dos menjadors amb capacitat fins a 62 places cadascun, dos blocs sanitaris i el porxo, la nostra gran sala d’activitats de 200m2.