Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Caminada entre natura i mites, a l'alberg El Negre

El proper 17 i 18 de juny.

Tot enfilant els paisatges prepirinencs, descobrirem els sorprenents mites encarnats en la geografia del Ripollès, la seva interpretació contemporània i el ressò que generen a cadascú, a través d’una caminada guiada fins el monòlit a Xirinacs a l’indret on va realitzar la seva mort-ofrena, l’antic santuari de Vidabona i altres indrets de la zona.

Nivell de dificultat assequible.

Dissabte: caminada d’un dia des d’El Negre – Monòlit a Xirinacs (Pla de cal Pegot) – Santuari en runes de Vidabona – El Negre.  12 Km
Explicació sobre el terreny dels significats mítics dels mites nacionals que enfila el camí i dels mites extrets del dietari final de Xirinacs, que inclou el llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull.

Diumenge: Caminada matinal opcional (es donaran un parell d’opcions de caminades a elements d’interès propers, per compte propi. Opció de dinar a l’alberg en tornar)

Aportació: 8 € en cas de fer nit a l’alberg (cal sumar-hi l’estada a l’alberg i àpats opcionals). 15 € si no es fa nit a l’alberg.

Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat

Data activitat: 
Dissabte, 17 juny, 2017 a Diumenge, 18 juny, 2017