Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Caminada del Grup de Caminants per l'Alt Maestrat: Albocàsser- Tírig- Catí.

 Fem el Camí a l'Alt Maestrat

El cap de setmana del 8 i 9 d'abril  farem dues etapes  del Camí a l'Alt Maestrat, iniciarem el nostre recorregut a Alboccàsser a la plaça de l'església i arribarem al barranc de la Valltorta, veurem el museu i les pintures rupestres de la cova de Cavalls, dinarem al càmpijg i per la vesprada veurem la cova de Civils. Farem nit al càmping i el dia nou iniciarem el nostre recorregut davant del museu i creuarem Tírig . Passarem pel mas Blanc i l'ermita de Sant Vicent. Dinarem a Catí i per la vesprada farem una volta pel patrimoni de Catí.

 Podeu apuntar-vos al següent  full d'inscripció 

Quan us inscriviu podeu indicar-nos si veniu a la caminada del dissabte 8, a la del diumenge 9, o a totes dues

Data activitat: 
Dissabte, 8 abril, 2017 a Diumenge, 9 abril, 2017