Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Cal Comabella

Telèfon: 
676 68 01 35
Correu electrònic: 
Adreça: 
Carrer del Miracle, 1. 25600 Balaguer
Població: 
Comarca: 
Noguera
Tipus establiment: 
Allotjament
Categoria establiment: 
Nivell de preu: 
Assequible

Es tracta d'una casa d'estil modernista al centre històric de Balaguer. Declarada bé cultural d'interès local, ha estat restaurada recentment per convertir-se en un allotjament rural que disposa de dues habitacions dobles de matrimoni i una habitació més gran per a grups. A més a més compta amb una rica programació cultural, com ara concerts-vermut, i s'hi serveixen esmorzars, i s'hi poden comprar productes locals. Compta també amb accés a internet, i si es sol·licita, es pot gaudir d'una passejada amb guia local per descobrir els encants de la ciutat de Balaguer.