Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Blog i Facebook del Grup de Caminants

 El dolç regust del record de la vivència, testimonis de les caminades.

 Després de la meravellosa experiència de trobar-nos per caminar, en les caminades organitzades pel grup de Caminants, de compartir camí, de conèixer gent, de retrobar-nos amb les persones del grup, de conèixer nous o vells paisatges, de viure dies tan especials  ens queda el record.

 Podeu llegir les cròniques al blog d'el Camí i compartir la vostra vivència al facebook del grup de Caminants, on sereu benvinguts i benvingudes si voleu participar-hi, per compartir les  fotografies i les vivències de les caminades.

 També a cada caminada passem el llibre d'el Camí a la comarca, on la gent que vol deixa testimoni, d'aquesta manera anem creant un llibre farcit de dibuixos i relats que es va omplint a cada caminada