Activitats del Camí

Data activitat:
20/11/2017

 Crònica de la caminada per la Tinença de Benifassà.

 En aquesta crònica teniu un resum de la caminada per la Tinença de Benifassà,  l'experiència de descobreir uns paratges meravellosos i compartir amb companys i companyes els nostres paisatges, també teniu algunes fotos del que vàrem veure.

Ac...

Llegir més
Data activitat:
19/11/2017

 El proper 19 de novembre farem una caminada per la Plana Baixa, dintre del tram del Camí  Morvedre- Vall de Segó- Plana, Iniciarem el nostre recorregut a la Vall d'Uixó, fent un xicotet recorregut cultural per la població,  després passarem per les trinxeres de la Guerra Civil de la linia X Y Z,  finalment arribarem a Fondeguilla on...

Llegir més
Data activitat:
18/11/2017

 El proper dissabte 18 de novembre farem una caminada del tram del Camí Morvedre- Vall de Segó- Plana, a la comarca de la Plana Baixa, farem concretament l'etapa 6  Fondeguilla Eslida.

... Llegir més
Data activitat:
12/11/2017

 El proper diumenge 12 de novembre farem una caminada per la Marina Alta i el Comtat, dintre del brancal de les Valls de la Marina, recorrerem l'etapa  d'Alpatró a Planes.

 Podeu apuntar-vos al següent  full d'inscripció...

Llegir més
Data activitat:
11/11/2017

 El proper dissabte 11 de novembre farem una caminada per la Marina Alta, caminarem una etapa del brancal del Camí de les Valls de la Marina. Iniciarem el nostre recorregut a Alcalà de la Jovada i arribarem a Ebo, dinarem a Ebo i després farem la visita cultural d'Ebo.

Podeu apuntar-vos al següent...

Llegir més
Data activitat:
04/11/2017

 El proper dissabte 4 de novembre farem una caminada pel Baix Maestrat: caminarem l'etapa de Santa Magdalena de Polpis a Peníscola, és una etapa llarga que comença a Santa Magdalena de Polpis, passa pel castell de Polpis, travessarem tota la serra d'Irta,...

Llegir més
Data activitat:
22/10/2017

 El proper diumenge 22 d'octubre farem una nova caminada per l'Alacantí, en aquest cas iniciarem el nostre recorregut a Xixona,  poble dels torrons i gelats, i per un paisatge d'argiles de colors , i roques erosionades pel vent arribarem a Mutxamel. Dinarem pel camí, ja que és una etapa més bé llarga.

Podeu apuntar-vos al seg...

Llegir més
Data activitat:
14/10/2017

El proper 14 d'octubre ferem una nova etapa del Camí per la Safor.  Aquesta vegada caminarerm l'etapa d'Oliva a Gandia.

 Pel matí farem la caminada, arribarem a Gandia , dinarem en un bar  i per la vesprada farem la visita de Gandia.

 Podeu apuntar-vos al següent...

Llegir més
Data activitat:
30/09/2017 a 01/10/2017

 El darrer  cap de setmana  de setembre,  els dies  30 de setembre i 1 d'octubre farem l'Aplec del Camí del País Valencià, la trobada serà a Xàbia ( la Marina Alta).

 Dissabte30 de setembre:

 Pel matí farem la caminada de Dénia a Xàbia i per la vesprada ens...

Llegir més
Data activitat:
17/09/2017

 El proper 17 de setembre farem un trosset del Camí de la Plana Baixa, començarem la caminada a Xilxes, passarem per la Llosa i  l'antiga fàbrica de Segarra, i acabarem a  la Vall d'Uixó, en arribar dinarem   i per la vesprada farem la visita de la Vall d'Uixó.

 Podeu apuntar-vos omplint el següent...

Llegir més

Pàgines